Ved Gunnar Hansens død er der grund til at standse op og mindes hans tid som mejeribestyrer på Tørring mejeri.
Ellen og Gunnar Hansen kom til mejeriet under landbrugskrisen i trediverne.
Mejeriet var nok mere nedslidt dengang, end bestyrelsen og andelshaverne var klar over. Men han evnede at få noget ud af det alligevel, så længe han fik bestyrelsen og andelshaverne med til forbedringer, og i hans tid udviklede mejeriet sig til at blive landskendt for gode produkter og dygtige mejerister
Mangen mejeribestyrer har siden kunnet sende venlige tanker til Ellen og Gunnar Hansens hjem og sige tak for en god uddannelse. Ligeledes gjorde hjemmet meget for ungdomsarbejdet på Tørring-egnen.
På hans tid var der malkekøer på enhver ejendom, derfor var mejeriets resultater af stor betydning for landmændene. Gunnar Hansen kendte alle sine andelshavere. Hans forhold til mælkekuske og håndværkere var legendarisk, og der fortaltes mange historier om samarbejdet, både når det gik godt, og når ordskifterne satte tingene på plads, så man morede sig over det længe efter.
Gunnar Hansen var glad for sit hverv, han vedligeholdt kendskab og interesse for faget, så længe han levede, og han kunne langt op i pensionisttilværelsen fortælle om, hvordan han som ældste deltager var med til internationale mejerikongresser. Æret være hans minde.
Tørring Mejeri

Kirken og kirkegården ligger i den ældste del af byen Tørring, der i året 1660 var en meget lille landsby med en kro, en kirke, nogle få huse og syv gårde langs Bygade og Aalevej.
De næste 225 år sker der ingen udvikling i byen, men i 1885 kommer en dynamisk lærer til Tørring Skole, og sætter gang i mange ting. Blandt andet etableringen af et andelsmejeri, der i oktober 1887 var klar til at producere smør.
Mejeriet, der kom til at ligge på Aagade, blev flere gange udvidet og bygget om. Billedet er fra 1923.
De første 46 år og indtil 1933, hvor Gunnar Hansen blev ansat, havde mejeriet syv mejeribestyrere. Til gengæld var Gunnar Hansen mejeribestyrer de næste 34 år, indtil han gik på pension i 1967.
Gunnar Hansen var ekspert i at producere smør af høj kvalitet. I 1938 fik han således tildelt Midtjysk Smøreksportforenings ærespræmie, et meget fint guldur.
I 1973 blev Tørring Andelsmejeri en del af Mejeriselskabet Danmark, der senere blev til MD Food/Arla Food, og mejeriet var en tid Tørrings største arbejdsplads.
Efter 112 år var det i 1999 slut. Arla Food besluttede at nedlægge mejeriet. Bygningerne blev revet ned, og på mejerigrunden Aagade 14 blev der bygget 62 boliger.
